Fiskerapport Kalmar Sportfiskeklubb #513986

11-08  Fredrick Carlsén
 Fiskemetod:Flugfiske (Enhand)
 Bästa bete:Fluga - Popper/Muddler
 Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 2.0 kg.  "Fina fenor, 3 hugg till som släpte, mycket vak och aktiv fisk."
 Snärjebäcken

Vädret denna dag, 2024-11-08

Klockslag 01:00 05:00 08:00 10:00 13:00 16:00 19:00 22:00
Temperatur-1.3°C-2.3°C-2.3°C6.5°C5.7°C5.5°C5.6°C5.6°C
Väder
Dimma

Klar himmel

Klar himmel

Klar himmel

Dimma

Skuggande moln

Skuggande moln

Skuggande moln
Molnighet6%4%0%7%100%100%100%100%
Lufttryck1036 hPa1036 hPa1036 hPa1036 hPa1035 hPa1035 hPa1036 hPa1035 hPa
Vindstyrka1.0 m/s1.5 m/s0.0 m/s1.5 m/s1.5 m/s1.0 m/s0.5 m/s1.0 m/s
Vindriktning

VNV (300°)

(360°)

(0°)

S (181°)

(0°)

(0°)

(0°)

NNÖ (40°)
Luftfuktighet100%100%100%77%100%100%100%100%
Väderdata från OpenWeatherMap

Fiskerapporter, Kalmar Sportfiskeklubb

11-16  Björn Andersson
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnare liten (0-5 gr)
 Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 1.5 kg.
11-16  Jens Hallström
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Skeddrag
 Snärjebäcken
 • 2 st Regnbåge  på totalt 3.0 kg, Snittvikt 1.50 kg.
10-31  Ian Lindström
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Skeddrag
 Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 1.9 kg.
10-27  Sebastian Rylander
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Skeddrag
  "En del fisk som hoppar"
  Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 1.5 kg.
11-19  Erik Johansson
 Fiskemetod:Flugfiske (Enhand)
 Bästa bete:Fluga - Nymf
 Snärjebäcken
 • 3 st Regnbåge  på totalt 1.9 kg, Snittvikt 0.63 kg.  "1 upp 1,9 kilo och två cr + några hugg"
11-02  Arvid Ingemansson
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Fluga - Våtfluga
 Snärjebäcken
 • 2 st Regnbåge  på totalt 1.8 kg, Snittvikt 0.90 kg.  "Det var 2 st fiskar av art Regnbåge en på 1.8kg och en på 1.0kg"
11-18  Oswald Maier
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Fluga - Streamer
 Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 1.7 kg.
11-18  Erik Johansson
 Fiskemetod:Flugfiske (Enhand)
 Bästa bete:Fluga - Streamer
 Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 2.1 kg.

 Din varukorg är tom.